Μεγάλα λούτρινα φλαμίνγκα - Μεγάλο φλαμίνγκο παιχνίδι XXL

Μεγάλα Λούτρινα Φλαμίνγκα XXL - Teddyway

Μεγάλα λούτρινα φλαμίνγκα - Γεια σου, είμαι το φλαμίνγκο!

Μεγάλα λούτρινα φλαμίνγκα - Φωτεινά χρώματα, απαλά φτερά και καλή διάθεση - όλα αυτά με περιγράφουν τέλεια! Είμαι από μια ζεστή χώρα, οπότε ψάχνω έναν φίλο που να με αγκαλιάζει συχνά, και δεν με αφήνει να παγώσω! Τα φλαμίνγκο είναι υπέροχοι φίλοι και αγαπημένα μέλη της οικογένειας.

Θα το καταλάβεις σύντομα, γιατί μου αρέσει να είμαι με τον φίλο μου, και να τον βοηθάω σε όλες τις καταστάσεις και φυσικά το αγαπημένο μου χόμπι είναι το περπάτημα, γιατί όπως έχεις δει, έχω μακριά πόδια!

Εμείς, τα Φλαμίνγκο, είμαστε ένα από τα πιο φιλικά πλάσματα σε ολόκληρο τον πλανήτη και θέλουμε να δώσουμε όλη μας την αγάπη και τη χαρά σ’ εσένα, φίλε! Ελπίζω να συναντηθούμε σύντομα!


Τα μεγάλα λούτρινα φλαμίνγκο μας

Τα όμορφα, μαλακά και απίστευτα απαλά μεγάλα λούτρινα φλαμίνγκο μας είναι μια εξαιρετική επιλογή δώρου. Αυτό το λούτρινο παιχνίδι δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Τα φλαμίνγκο είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά που θα κάνουν αυτό το μεγάλο βελούδινο παιχνίδι να φέρνει χαρά για πολλά χρόνια.

Τα μεγάλα λούτρινα φλαμίνγκο μας θα φτάσουν: 

Γρήγορα – Τα φλαμίνγκο θα φτάσουν στην καθορισμένη διεύθυνσή σας, σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, σε λίγες μόνο ημέρες. Και ο ταχυμεταφορέας θα παραδώσει το δέμα στην πόρτα σας!

Ανθεκτικά - τα λούτρινα φλαμίνγκο μας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, γι 'αυτό είναι ανθεκτικά και μπορούν να αντέξουν ακόμη και την πιο δυνατή αγάπη. Για το λόγο αυτό, αυτά τα παιχνίδια χαρακτηρίζονται από την αντοχή και τη δύναμή τους.

Ασφαλή - μόνο υλικά που είναι ασφαλή για τα παιδιά και το περιβάλλον χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των λούτρινων μεγάλα λούτρινο φλαμίνγκο μας. Επειδή, όλα τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας, μπορείτε να είστε ήρεμοι, δεν θα κοπούν λεπτομέρειες του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια της χρήσης. Τα φλαμίνγκο έχουν αντι-αλλεργική γέμιση, οπότε το παιδί δεν θα αντιμετωπίσει δυσάρεστες συνέπειες ή προβλήματα υγείας ενώ παίζει.


Συντήρηση των μεγάλων λούτρινων φλαμίνγκο

Αυτά τα μεγάλα λούτρινα φλαμίνγκο δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα. Αρκεί να πλένετε το φλαμίνγκο περιστασιακά στο πλυντήριο ή στο χέρι και να το αφήνετε να στεγνώσει. Λόγω του ειδικού υλικού που χρησιμοποιείται στην παραγωγή αυτού του παιχνιδιού, δεν τραβάει σκόνη, επομένως το φλαμίνγκο δεν χρειάζεται να καθαρίζεται συχνά.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι για τη διατήρηση φωτεινών και εντυπωσιακών χρωμάτων, συνιστάται να μην εκτίθεται το παιχνίδι σε άμεσο ηλιακό φως.

Product added to wishlist