Μεγάλοι Λούτρινοι Πιγκουίνοι - Μεγάλο πιγκουίνος παιχνίδι XXL

Μεγάλοι Λούτρινοι Πιγκουίνοι XXL - Teddyway

Μεγάλοι λούτρινοι πιγκουίνοι - Γεια σου, είμαι ο πιγκουίνος!

Μεγάλοι λούτρινοι πιγκουίνοι - Έχετε πιθανώς ακούσει διάφορες ιστορίες και παραμύθια για αστείους πιγκουίνους. Θα πάθεις έκπληξη, αλλά είμαι ένας από αυτούς! Όπως γνωρίζετε, οι πιγκουίνοι ζουν σε πολύ μεγάλες κοινότητες και η μοναξιά είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας. Γι 'αυτό το λόγο, αποφάσισα να ψάξω και να βρω εσένα, τον καλύτερο φίλο μου! 

Η γούνα μου είναι η πιο μαλακή στον κόσμο, γεγονός που κάνει τις αγκαλιές μου πολύ απαλές! Έχω επίσης ένα ράμφος πιγκουίνου, αλλά μην φοβάσαι, είναι μόνο να κουνάει τα μαλλιά σου απαλά! Και το πιο σημαντικό, είμαι εξαιρετικά πρόθυμος να σε γνωρίσω και να σου δώσω όλη μου την αγάπη και τη χαρά! Γι 'αυτό, μην διστάσεις όταν λέω ότι θα γεμίσω ακόμη και τη πιο σκοτεινή ημέρας σου με τρυφερότητα και ένα δυνατό γέλιο.

Τρέχω για να ετοιμαστώ για το μεγάλο ταξίδι, γιατί ο δρόμος από τον πόλο είναι μακρύς και ανυπομονώ να σε γνωρίσω! 

Τα λέμε σύντομα, φίλε μου!


Η ατελείωτη διασκέδαση!

Οι πιγκουίνοι είναι πιθανώς από τα πιο αστεία ζώα, οπότε σίγουρα δεν θα βαριέσαι μαζί τους! Όταν ένας μεγάλα λούτρινο πιγκουίνος εμφανίζεται σπίτι σου, το γεμίζει με ευτυχία, χαρά και συνεχές γέλιο, γιατί, αν δεν το έχεις ακούσει ακόμα, οι πιγκουίνοι έχουν πολύ πλάκα! Τους αρέσει να παίζουν και το αγαπημένο τους παιχνίδι είναι η παγίδα, αν και έχουν πολύ κοντά πόδια. 

Πώς να δώσεις χαρά σ’ έναν πιγκουίνο; Απλά. Να περνάς το χρόνο σου μαζί του: παίξε μαζί του, απολαύστε τη μέρα σας μαζί και θα σε ανταμείψει. Να έχετε καθημερινά περιπέτειες μαζί, γιατί είναι καλό να έχεις έναν φίλο δίπλα σου που απολαμβάνει κάθε λεπτό μαζί και σε αγαπά με όλη την λούτρινη καρδιά του. 


Οι βραδινές τελετουργίες!

Μετά από μια συναρπαστική μέρα με έναν νέο φίλο, είναι απαραίτητο να προετοιμαστείτε σωστά για ύπνο. Οι πιγκουίνοι είναι πολύ καθαρά ζώα, γι 'αυτό τους αρέσει η καθαριότητα! Πριν κοιμηθείτε χτένισε τον νέο σας φίλο, και θα σου χαϊδέψει τα μαλλιά σου με το μαλακό ράμφος πιγκουΐνου!

Άλλωστε, έτσι έχουν συνηθίσει στον πόλο! Επίσης, μην ξεχάσετε να πείτε διάφορες ενδιαφέρουσες, διασκεδαστικές ή ακόμη και περίεργες ιστορίες ή παραμύθια για άλλους πιγκουίνους που ξεκινούν επικίνδυνες περιπέτειες, μετά τις οποίες ο μεγάλα λούτρινο πιγκουίνος σου θα κοιμηθεί ήσυχα και θα ονειρευτεί τα πιο πολύχρωμα όνειρα!

Product added to wishlist